Empresa de Construcció a Barcelona - Qüestió d'Espai

Qui som

Construcció i rehabilitació d'habitatges i empreses a Barcelona

QDE – Qüestió d’Espai és una empresa de construcció a Barcelona fundada el 2008 com a resultat de la unió de diferents empreses amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la construcció.

Gràcies al nostre equip multidisciplinari, oferim un servei complet de construcció, obra civil, rehabilitació i interiorisme. La nostra activitat se centra principalment a Barcelona, ​​però desenvolupem projectes a tot Espanya.

En 2019, QDE s’uneix al Grup ADTEL, grup empresarial de tecnologia amb 25 anys d’experiència en el camp de les telecomunicacions, l’audiovisual i la seguretat. A partir d’aquesta unió, QDE i el Grup ADTEL ofereixen solucions completes “clau en mà”, i són capaços de dur a terme projectes complexos de construcció, telecomunicacions, audiovisual i seguretat, gràcies a la convergència de les empreses del Grup.

hoteles
Empresa de Construcción
construcción en Barcelona
construcción en Barcelona
Diseño e interiorismo en Barcelona

Què fem

Realitzem edificacions d’obra nova, rehabilitacions i serveis de disseny i interiorisme a espais de qualsevol tipologia i mida: des de expositors i estands per a projectes de curta durada, fins a edificis comunitaris amb habitatges personalitzats al gust dels propietaris.

Vivienda interiorismo en Barcelona

Confien en nosaltres

Els nostres clients

Duem a terme tot tipus de projectes de reforma, rehabilitació integral i interiorisme, a més d’altres serveis de demolició, Smart Building, i projectes específics d’eficiència energètica, per això tenim clients de tot tipus de sectors: comerços, centres comercials, oficines, particulars, administradors de finques, indústries, hotels i un llarg etc.

Empresa de construcción de Barcelona
Empresa de construcción de Barcelona
Empresa de construcción de Barcelona
Construcción empresa Barcelona
Construcción empresa Barcelona
Construcción empresa Barcelona
Construcción interiorismo locales comeciales