Reformes de pisos

Reformes de pisos i habitatges a Barcelona

Reformes de pisos

Servei de reformes de pisos a Barcelona

A Qüestió d’Espai oferim serveis de reformes de pisosrehabilitacions integrals d’habitatges a Barcelona, des de pisos i estudis fins a cases unifamiliars, xalets o edificis comunitaris.

Cobrim tots els serveis necesaris per realitzar reformes integrals de pisos a Barcelona i l'àrea metropolitana. Reformem tot tipus d'immobles, així com pisos. cases, xalets, locals comercials i edificis comunitaris. En terminis fixos i amb garanties.

Llámanos al 93 647 23 91 y te ofrecemos el mejor precio para tu reforma.

Serveis de reformes de pisos i habitatges

servicio integral de reformas en barcelona

El teu habitatge ha de ser el reflex de la teva personalitat, i es per això que un projecte de reforma és un moment emocionant. Tots els canvis que es duran a terme implicaran una millora del teu espai, ja sigui per un canvi de distribució o decoració. Amb la nostra experiència i el teu gust personal, aconseguirem generar un nou entorn de benestar i comfort. L’objectiu de la renovació total o parcial del teu habitatge, independentment del tipus que sigui (pis, casa adosada, xalet, etc.) serà l’augment del seu valor funcional, la seva comoditat i la seva estètica, així com una millora en l’estalvi energètic en totes les estàncies per millorar l’eficiència energètica de l’immoble.

El objetivo de la renovación total o parcial de tu vivienda, independientemente del tipo que sea (piso, casa adosada, chalet, etc.) será el aumento de su valor funcional, su comodidad y su estética, así como una mejora en el ahorro energético en todas las estancias para mejora la eficiencia energética del inmueble. 

Viviendas en Barcelona
Construcción y Rehabilitación de pisos

servei integral de reformes a barcelona

Planificación y asesoramiento

Asesoramiento, valoración económica y planificación de la reforma desde el primer instante. Un asesor te informará del coste, los plazos y el tiempo de ejecución de cada proceso.​

Entrega del proyecto final en plazos fijos

Según el acuerdo de planificación, trabajaremos para entregarte tu nueva vivienda en plazos fijos y con garantías.

Execució de la reforma del teu habitatge

Comptem amb professionals amb tota una vida d'experiència en cada una de les seves tasques. T'informem de cada pas que duem a terme per a que sàpiques en quin estat està el teu projecte de reforma.

Si necesites reformar el teu pis o la teva casa, en Qüestió d’Espai podem assessorar-te sobre el tipus de reforma, els dissenys i els acabats més apropiats pel teu projecte de reforma. Pots sol·licitar un pressupost sense compromís segons les teves necessitats de manera totalment gratuïta. Ens encarreguem de realitzar el millor projecte a mesura per a que gaudeixis de la teva nova llar.

Tipus de reformes integrals

Quina part del teu habitatge necessites reformar?

Reforma viviendas Barcelona

reforma integral de pisos

Reforma total del teu pis. T'assessorem amb els millors materials en base a la seva situació, el teu gust i el teu pressupost.

reformas de pisos

reforma parcial o petita reforma

No sempre s'han de realitzar grans canvis al teu habitatge.

Reformes de banys

Rehabilitació de banys i lavabos. Logrem un espai d comoditat i comfort en la part més íntima del teu habitatge.

Rehabilitación de viviendas

Reformes de cuines

La cuina dels teus somnis pot ser teva. Realitzem reformes integrals a cuines de tot tipus, utilitzant materials de disseny que s'adapten a l'estètica d'habitatge.

Reformas de pisos

reformes de pladur

Necessites retirar una paret per augmentar l'espai del teu habitatge? Realitzem treballs de paleteria, albanyileria i pladur.

Microcemento

reformes de façana

La façana del teu habitatge també està subjecta a reforma, sobre tot pel fet d'estar exposat al clima, al desgast i al pas del temps. A més, és la primera impresió que tens al arribar a la teva casa.

instal·lacions bàsiques

Instalacions bàsiques per la teva llar. Treballs de fontaneria, electricitat, gas i telecomunicacions per a que el teu habitatge sigui completament funcional.

smart building

Completem la teva reforma amb solucions de telecomunicacions (Internet, telefonia, etc.), audiovisuals i de seguretat (alarma, CCTV, etc.), així com l'última tecnologia en domòtica i smart building.

reformas microcemento

eficiència energètica

Adaptem la teva llar per a que sigui més sotenible sense alterar la comoditat i el benestar del teu habitatge. Reduïm el teu consum d'energia i protegim el medi ambient.

Sabem que és un moment important.
T'acomapanyem durant tot el projecte de reforma del teu pis.

Quin tipus de reforma necessites?

Abans de començar una reforma, el nostre equip realitzarà una valoració de l’estat del teu habitatge. En base a les teves necessitats, el nostre equip t’assessorarà sobre quins canvis són els més adequats per a tú en base a les teves instal·lacions, el teu pressupost i el resultat final que desitgis.

Per conèixer millor com vols reformar el teu habitatge, pots omplir el següent formulari i t’enviarem un pressupost gratuït sense compromís del projecte de reforma.

Calculador de Reforma

També pots contactar amb els nostres tècnics comercials per obtenir informació ràpida i precisa sobre la teva pròxima reforma. T’assessorem i t’oferim pressuposts gratuïts sense compromís de la reforma del teu habitatge.

Preguntes freqüents

Una reforma integral del teu pis són tots els canvis estructurals, de distribució, estètica i decoració que implicaran una millora del teu espai, un increment de la valor funcional de l’habitatge, així com una millora de l’eficiència energètica de la teva nova llar.

El nostre equip comercial revisarà la teva petició i en un termini entre 24 i 48 hores et farem arribar el pressupost de la reforma del teu pis o habitatge.

En absolut! Nosaltres ens encarreguem de gestionar i tramitar les llicències i permisos corresponents per a portar la reforma del teu habitatge amb l’ajuntament i les entitats pertinents.

A més d’acordar el timeline i els terminis de lliurament a l’inici de el projecte, el nostre cap d’obra t’informarà en cada moment sobre l’avanç de la reforma perquè estiguis a l’corrent. Sabem que és un moment important i volem que sigui una grata experiència per a tu.

100% compromís i 100% transparència.

Exactament. Disposem d’un equip d’interioristes amb llarga experiència en projectes d’interiorisme en habitatges, locals comercials i empreses. Pots fer una ullada a Projectes d’Interiorisme.

Gestionem tots els detalls legals de la reforma estiguin sota control. Liderem a tot l’equip professional de el projecte i controlem que els proveïdors compleixin amb la normativa vigent, així com les recomanacions sanitàries i la llei de contractació d’obres.

Casos d'èxit de reformes de pisos i habitatges